Kika Moorkoppen
07-02-2018

Ceres trakteert Het Hoge Heem

 

Twintig dozen met heerlijke Kika Moorkoppen werden dinsdag jl in all vroegte bij Het Hoge Heem binnengebracht. Een traktatie van stichting Ceres voor alle bewoners en medewerkers van Het Hoge Heem in Uithoorn.

 

Namens Stichting Ceres overhandigden Paul van Soelen, Marita van Kleij en Serge Hogendoorn maar liefst 205 Kika Moorkoppen aan Wil Lias, Facilitair Coördinator van Het Hoge Heem. Stichting Ceres steunt jaarlijks vele Goede Doelen. En soms gaat dat via bijzondere acties die de moeite waard zijn om aan deel te nemen. In de week van 5 t/m 10 februari organiseren banketbakkerij Ab Müller in samenwerking met Multi Supplies , beide uit Aalsmeer, een grote actie ten bate van Kika. In deze week wordt van iedere verkochte moorkop € 0,50 overgemaakt aan Kika. Stichting Ceres vond het daarom op zijn plaats om voor een heerlijke Kika Moorkop bij de koffie te zorgen in Het Hoge Heem.

 

Directeur Paul van Soelen van Stichting Ceres licht deze actie toe:"Hiermee willen wij als Stichting niet alleen graag Kika steunen, maar daarnaast ook 'de ouderen' extra onder de aandacht brengen". Van Soelen vervolgt:"Deze ouderen gaan Stichting Ceres buitengewoon aan het hart. Nog teveel worden onze ouderen vergeten. Daardoor gaat eenzaamheid een grote rol in hun leven spelen". Het is duidelijk dat met deze geweldige actie Stichting Ceres 'de ouderen' van de gemeente Uithoorn en dan wel in het bijzonder de inwoners van Het Hoge Heem, eens extra in het zonnetje heeft gezet. En uiteraard mocht zeker niet al het personeel van Het Hoge Heem worden vergeten, die dagelijks hun uiterste best doen om onze ouderen te verzorgen.

 

Marita van Kleij, verantwoordelijk voor de financiën en personele zaken bij Stichting Ceres, hoopt van deze traktatie een traditie te kunnen maken:"Het zou toch geweldig zijn als we dit als Stichting Ceres jaarlijks voor Het Hoge Heem kunnen regelen. Het past goed in onze visie betreffende de schenkingen die wij jaarlijks doen aan Goede Doelen".

 

Bron: Witte Weekblad Uithoorn, 7 februari 2018