KiKa Moorkoppen
05-02-2019

Ceres trakteert KiKa Moorkoppen

 

Voor het tweede jaar op rij werden vele dozen met heerlijke KiKa moorkoppen in alle vroegte bij Het Hoge Heem binnengebracht. Dinsdag 5 februari jl. trakteerde Stichting Ceres Kringloopcentrum alle bewoners en medewerkers van Het Hoge Heem in Uithoorn op heerlijke KiKa moorkoppen..

 

Namens Stichting Ceres overhandigden twee vrijwilligers van Ceres Kringloopcentrum, Alie Hoekman en Anthony Verpoorten, maar liefst 250 KiKa moorkoppen aan Wil Lias, Facilitair Coördinator van Het Hoge Heem. Als Stichting steunt Ceres Kringloopcentrum jaarlijks vele Goede Doelen. En in dit geval ging dat via een bijzondere actie die de moeite waard was om aan deel te nemen. In de week van 4 tot en met 9 februari, organiseren banketbakkerij Ab Müller in samenwerking met Multi Supplies, beiden uit Aalsmeer, een grote actie ten bate van KiKa. Stichting Ceres Kringloopcentrum vond het daarom op zijn plaats om voor een heerlijke KiKa moorkop bij de koffie te zorgen in Het Hoge Heem en daarmee indirect aan KiKa een bedrag te doneren.

 

“Hiermee willen wij als Stichting niet alleen graag KiKa steunen, maar daarnaast ook ‘de ouderen’ extra onder de aandacht brengen.”, aldus directeur Paul van Soelen. Hij vervolgt “Deze ouderen gaan Ceres Kringloopcentrum buitengewoon aan het hart. Onze ouderen worden veel teveel vergeten. Daardoor gaat eenzaamheid een grote rol in hun leven spelen”. Het is duidelijk dat met deze geweldige actie Stichting Ceres Kringloopcentrum ‘de ouderen’ van de gemeente Uithoorn en dan in het bijzonder de inwoners van Het Hoge Heem, eens extra in het zonnetje heeft gezet. En daarbij mocht uiteraard het personeel van Het Hoge Heem niet worden vergeten. Dagelijks doen zij hun uiterste best om ‘de ouderen’ te verzorgen.

 

Er lijkt een traditie te zijn geboren. Een traditie die zeker past binnen de visie van Stichting Ceres Kringloopcentrum met betrekking tot de Goede Doelen die de Stichting steunt.