TV opnamen bij Ceres
   

09-03-2020

TV opnamen TLC bij Stichting Ceres

 

Op dinsdag 3 maart j.l. werden bij Stichting Ceres Kringloopcentrum opnamen gemaakt voor een nieuw televisieprogramma van TLC. In dit programma zal het bekende duo Rowan & Louisa mensen gaan helpen met hun huishouden. Het programma heet dan ook ‘Eerste Hulp bij Poetsen’.

 

Voor dit televisieprogramma moesten Rowan & Louisa diverse meubelen kopen. Hiervoor had men Stichting Ceres uitgekozen. Als kringloop biedt Stichting Ceres veel mooie meubelen aan tegen hele lage prijzen. Ook Rowan & Louisa waren onder de indruk van Stichting Ceres.

 

Op 7 mei 2020 om 20.30 uur is de eerste uitzending van ‘Eerste hulp bij Poetsen’ met Rowan & Louisa. Vermoedelijk in de tweede aflevering van dit nieuwe programma, zal te zien zijn wat Rowan & Louisa allemaal bij Stichting Ceres Kringloopcentrum aan de Industrieweg 33 in Uithoorn hebben gekocht.

 

Dat Rowan & Louisa een gezellig stel is, dat is wel zeker. En altijd in voor een hilarische opmerking. We raden u écht aan vanaf 7 mei aanstaande naar ‘Eerste Hulp bij Poetsen’ met Rowan & Louisa te kijken op TLC.