ceres-kringloop

Ceres logo

Haal- en Bezorgservice

Om verzekering-technische redenen en gelet op de ARBO wetgeving, mogen medewerkers van Stichting Ceres geen goederen ophalen of bezorgen als zij daarbij trappen moeten lopen. De chauffeur en bijrijder bepalen uiteindelijk wat wel en wat niet wordt meegenomen! Ook als een medewerker in een eerder stadium foto’s heeft bekeken. Vaak zijn essentiële details niet in beeld gekomen.

Bezorgen

Als uw aankoop te groot is om mee te nemen dan kunnen wij de aankoop tegen betaling bij u thuis bezorgen. U verneemt van de kassière de kosten van het transport en rekent bij de kassière deze kosten voor het transport af, direct met de aanschaf van de goederen. Daarna zal met u een datum en tijdsblok worden afgesproken, dat de aankoop bij u wordt bezorgd. U dient op de afgesproken dag en tijdsblok wel thuis te zijn. Als u niet thuis bent, dan betaalt u wederom bezorgkosten voor een nieuwe bezorgafspraak. 


De goederen worden ‘tot over de eerste drempel’ na de voordeur bij u thuisgebracht. De medewerkers van Stichting Ceres mogen ingevolge de Arbo wetgeving geen goederen via een trap naar boven of beneden brengen. 


Bij een flat c.q. appartement worden de goederen ‘tot over de eerste drempel’ bij u in het gebouw gebracht en eventueel met een lift, als deze voldoende ruim is, naar uw woning gebracht. Ook daar worden de goederen niet verder dan ‘tot over de eerste drempel’ na de voordeur gebracht. 


Heeft u een etage binnenshuis, ook dan worden de goederen alleen geleverd ‘tot over de eerste drempel’ na de voordeur. En dus niet naar een etage binnen de woning.

Ophalen

U stuurt ons een e-mail (info@ceres-kringloop.nl), voorzien van uw telefoonnummer, naam en adres. Voeg tevens foto’s toe van de artikelen die opgehaald moeten worden. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor informatie over deze ophaalservice kunt u bellen met 0297 – 568 608. De ophaalservice is in principe gratis. Volledig gedemonteerde (kleding)kasten nemen we helaas niet aan, losse elementen zijn in principe geen probleem.

Artikelen dienen heel, compleet en schoon te zijn. Een krasje is geen probleem, maar overduidelijk beschadigde of onhygiënische spullen worden niet meegenomen.

Plaats van aanbieden:

U zorgt dat alle goederen op de begane grond geplaatst zijn, vlak bij de deur;
– Onze chauffeur en bijrijder komen verder niet de woning in;
– Indien u woonachtig bent in een flat, dan mogen wij in verband met de Arbowetgeving (geen trappen lopen)
uw goederen alleen via een lift afvoeren;
– Chemisch afval, accu’s, gasflessen, verf enz. kunnen wij niet voor u meenemen. Deze kunt u zelf inleveren bij
het scheidingsdepot of afvalstraat van uw gemeente.

Woonhuis:
Goederen dienen op de begane grond klaar te staan. Indien goederen buiten klaar staan dan dienen deze te zijn afgedekt tegen weersinvloeden.

Flat/ appartementengebouw:
Bij aanwezigheid van een lift worden de goederen op de woonverdieping aan de voordeur opgehaald. Bij het ontbreken van een lift: worden alleen goederen opgehaald op de begane grond.